I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

200 empresaris aproven les noves línies de treball de EMPAL per a l'any 2019

08/03/2019

 

La nit d'ahir va tindre lloc la XI Assemblea General de EMPAL en el Casal Fester d'Algemesí, a la qual van assistir 200 persones vinculades al moviment empresarial i polític d'Algemesí.

Durant l'Assemblea es va exposar totes les actuacions realitzades durant l'exercici 2018, així com l'Informe d'Execució del Pressupost. Seguidament el President d'EMPAL va intervindre per a exposar quines són les apostes d'EMPAL per a aquest nou any.

Juan Carlos Ferragud va aprofundir en la necessitat de mantindre una línia de continuïtat en el treball realitzat fins ara, al mateix temps que va marcar quines eren les tres principals línies d'actuació.

 

El President de EMPAL va informar que, juntament amb les Associacions Empresarials d'Alzira i Almussafes, s'anava a crear una Federació Empresarial Comarcal, una entitat que siga capaç de conjuminar les reivindicacions empresarials a nivell comarcal i poder defensar-les amb una veu única i amb la força que dóna el suport oferit per les tres entitats, a les quals espera que se sumen totes les altres de la comarca.

La segona línia d'actuació preferent pretén desenvolupar la posició d'EMPAL com agent social, en aquest sentit el President de la Caixa Rural d’Algemesí va instar als empresaris que feren un passet avant, convidant-los a presentar candidatura al nou Consell Rector que es triarà d'ací a unes setmanes. Per això, Juan Carlos Ferragud va informar als assistents que tres membres de la Junta Directiva d'EMPAL formaran part de la candidatura, en concret va indicar que ell mateix formaria part juntament amb Miguel Ángel Calpe i Jorge Miquel.

 

I la tercera línia prioritària se centrarà en la formació, formació que és mes necessària que mai i on jugarà un paper important el conveni signat amb la Cambra de Comerç de València, amb el qual es pretén potenciar l'accés de les empreses associades a la formació.

Per a finalitzar l'acte van intervindre la regidora de promoció econòmica, Palma Egido, l'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano i la Secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín.

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL