I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Les empreses d'Algemesí es formen sobre els riscos d'una falta de responsabilitat ambiental

30/10/2018

Algemesí, 30 d'octubre de 2018.- Durant el matí d'avui, el Centre Polivalent d'Algemesí va acollir l'última de les Accions Formatives que s'han desenvolupat durant aquest mes en el marc d'un projecte sobre ressò innovació i economia circular que s'està executant per part de EMPAL amb l'objectiu que les empreses siguin més eficients en la gestió dels seus residus i coneguin les responsabilitats en matèria mediambiental. 

Els ponents de la jornada van ser Ferran Dalmau de l'empresa Medi XXI, Vicent Girbés de Segsa Prevenció, Rosa Torrijos de Torrijos Advocats i José Santiago Meca de Corredoria Ruizre.

Durant l'activitat, els representants de les empreses assistents han pogut conèixer quins són les responsabilitats ambientals que han de complir i com preveure les sancions que es poden provocar per l'incompliment de la normativa. S'han explicat les visions des de diferents punts de vista comptant amb un tècnic forestal, un tècnic de prevenció de riscos laborals, una advocada especialitzada en jurisprudència mediambiental i un director comercial d'una corredoria d'assegurances especialitzada en cobertures mediambientals. 

La finalitat de l'activitat, que ha estat finançada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha estat conscienciar a les empreses de quines són les seues responsabilitats ambientals en compliment de la Llei 26/2007 de 23 d'octubre de responsabilitat ambiental.

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL