I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL realitzà una acció formativa sobre el Reial Decret Llei en matèria de protecció social i incentius laborals

15/03/2019

Durant el passat dijous, el Centre Polivalent d'Algemesí va acollir l'acció formativa organitzada per EMPAL i les empreses associades, AGC i Asesoría Cuixeres amb l’objectiu d’explicar els nous canvis que comporta l’aprovació dels Reals Decrets Llei del 6 i 8 de març.

 

L’acció informativa va tractar diversos temes, per una part les noves obligacions de les empreses a l'hora de realitzar el control horari dels seus treballadors i un augment de les sancions de no realitzar-lo.

 

Per altra banda, es va explicar que els control horari no estava especificat, per tant es podria dur un control horari en paper, aquest registre haurà de passar-se mes a mes i estar disponible l'informe dels darres quatre anys per a qualsevol inspecció.

 

L’altra vessant del decret estableix uns incentius laborals que es van explicar a les empreses assistents per a que puguen conèixer quins estalvis en costos suposa.

 

Per últim, el Reial Decret Llei del 6 de març estableix una sèrie de mesures de responsabilitat en matèria de protecció social, s'explicà a les empreses assistents que era un pla d’igualtat i la obligatorietat de les empreses de comptar amb un.

 

A la jornada van assistir més de 30 pimes comercials, que van saber de primera mà els canvis que pot suposar açò per a la pime amb nous models de treball o la implantació de mesures dins de la mateixa.

 

Per part d’EMPAL, es va destacar la rapidesa per organitzar una jornada en menys d’una setmana per informar a les pimes comercials d’aquestes noves mesures tant importants per a elles.

 

La jornada compta a dos ponents, per part de AGC Claudio Garcia Director de Producte, i per par de Asesoría Cuixeres Antonio Cuixeres Economista.

                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL