I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL trasllada les seues inquietuds a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig

20/06/2018

 


En la vesprada d'ahir, diversos representants d'empreses associades a EMPAL, amb el seu president, Juan Carlos Ferragud al capdavant, van mantenir una reunió de treball amb la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig.

Durant aquesta trobada, a la que també va assistir el portaveu del Grup Municipal del PP Algemesí, Vicente Ramón García, es van intercanviar impressions respecte a la situació empresarial actual. Una de les principals qüestions que es van abordar va ser la necessitat que no es prorrogue la concessió de l'AP7 al seu pas per la localitat, de tal forma que arribat l'1 de gener de 2020 aquesta infraestructura viària, fora de lliure circulació, la qual cosa permetrà guanyar competitivitat a totes les empreses de la zona, i especialment a les situades en el polígon de Pepe Miquel i Cotes, per la seua estratègica ubicació al costat de l'eixida de l'autopista.

 

Altra de les qüestions que es varen abordar fou la necessària implicació de les diferents administracions públiques en la millora, manteniment i modernització de les àrees industrials, on es va posar en valor la recentment aprovada, Llei d'Àrees Industrials que és l'inici del reconeixement que deuen tenir uns nuclis on cada dia passen moltes hores una quantitat important de persones.

La conciliació de la vida familiar i laboral va ser un assumpte sobre el qual Isabel Bonig va preguntar als empresaris, amb l'objectiu de conèixer la seua opinió sobre aquest tema.

 

Diversos dels empresaris presents, van posar de manifest la necessitat de millorar la formació del personal laboral, atès que en moltes ocasions es requereix personal amb formació especialitzada i no és possible trobar-ho, tenint l'empresa que destinar molts recursos per a formar a les persones en diferents llocs de treball, disminuint la competitivitat de les mateixes a l'hora de poder competir.

Referent a aquesta qüestió, els empresaris van traslladar la necessitat de millorar el sistema de formació professional dual i els serveis públics d'ocupació, ja que en l'actualitat acaba sent mes rendible, usar alguna de les plataformes tecnològiques que hi ha a la disposició de les empreses, que usar els serveis públics.

En definitiva, una reunió molt productiva que va servir per a coneixer les principals necessitats i inquietuds dels empresaris algemesinenses.

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL