I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL fica en marxa un Pla de Mobilitat Sostenible per a les pimes comercials d'Algemesí

12/11/2018

 

 

L'Agrupació Empresarial d'Algemesí – EMPAL continua amb el desenvolupament de diferents mesures dins del Pla de Mobilitat Sostenible que està impulsant.


En aquesta ocasió, fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament d'Algemesí, s'ha iniciat una campanya que pretén promocionar l'ús de mitjans de transport sostenibles.


D'aquesta forma es vol posar en valor la necessitat que quan siga posible, és millor realitzar els desplaçaments caminant, amb bicicleta o quan es tracte d'anar al lloc de treball i requerisca desplaçament, utilitzar el cotxe compartit o utilitzar cotxes d'alta eficiència com els híbrids o els elèctrics.

Recentment es va realitzar un estudi que va demostrar que el polígon industrial de Cotes registrava més de mig milió de moviments de vehicles a l'any. D'aquesta xifra, únicament el 10% dels vehicles estaven sent utilitzats per 2 o més ocupants.


Aquesta iniciativa, s'afegix a unes altres que està realitzant EMPAL amb l'objectiu de visibilitzar la responsabilitat social corporativa de les empreses associades.


Aquelles empreses que desitgeu participar en la campanya, podreu descarregar-vos el cartell en alta qualitat ací, per a col·locar-ho en els taulers d'anuncis o on considereu.


Agrairíem que aquelles empreses que feu ús de la campanya, que ens envieu per WhatsApp una foto del cartell publicat en la vostra empresa.

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL