I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

L'escola infantil Verge del Pilar celebrarà la 3a edició de "Passos Solidaris"

22/05/2019

L'escola infantil municipal Verge del Pilar ha organitzat la iniciativa solidaria que, per quart any porten duguent a terme en benefici de l’ONG Save the Children. En aquesta ocasió l’objectiu és recaptar fons per al funcionament de les escoles infantils existents al camp de refugiats de ZAATARI (Jordània) que atenen xiquets i xiquetes que han fugit de la guerra de Síria.

 

Aquest any realitzaran la 3a edició de "PASSOS SOLIDARIS". La seua escola compta amb 33 xiquets i xiquetes d’1 i 2 anys d’edat entusiasmats en recollir diners per ajudar als seus amics sirians. El dia 29 de maig a les 15.30, en la plaça d’Espanya del Carrascalet aquests xiquets, correran, caminaran, o aniran  en carro per tal de recaptar eixos fons.

 

En la 1a edició d’aquesta iniciativa els 33 alumnes i les famílies aconseguiren recaptar 1.220€, i l’any passat en la 2a edició aconseguíren recaptar 1.632€.

 

Si algú vol col·laborar amb aquesta iniciativa pot fer-ho, fins al dia 7 de juny, de dues maneres. La primera, contactant amb l'escola Verge del Pilar (627 35 66 91)  per fer-los arribar el donatiu, i la segona, ingressant al compte número ES55 0049 1837 5620 1024 9000 (Banc de Santander) de Save de Children el donatiu indicant en concepte “EIM Verge del Pilar. ALGEMESÍ”. Tant en un cas com en l’altre, l’ONG pot emetre certificat de l'aportació si faciliteu les dades. Aquelles empreses patrocinadores rebran un agraïment públic el dia de l’esdeveniment o en l’acte posterior.

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL