I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL trasllada als grups polítics les inquietuds i necessitats de les indústries i les pimes comercials de cara als pressupostos del 2019.

14/11/2018

Algemesí, 14 de novembre de 2018.- Durant els últims dies, una representació de l'Agrupació Empresarial d'Algemesí – EMPAL s'ha reunit amb els diferents grups municipals per a traslladar-los les inquietuds i necessitats que els associats a l'entitat han anat transmetent durant els últims mesos.


D'aquesta forma, durant les reunions mantingudes amb els representants d'Esquerra Unida, Més Algemesí, Partit Popular i Més Algemesí els representants empresarials han transmès la importància de continuar recolzant el desenvolupament de les accions del Pla de Dinamització Econòmica, i especialment la continuïtat de l'Oficina Tècnica-Econòmica d'Algemesí.


També s'ha transmès la importància d'impulsar nou sòl industrial mitjançant tres eixos, la promoció del polígon Pepe Miquel, el desbloquege del Sector C del Polígon de Cotes i sobretot, començant les gestions amb SEPESper a iniciar un nou polígon.


Un altre dels punts importants que s'han tractat, ha sigut la necessitat de dotar al municipi d'un ecoparc industrial que permeta millorar la competitivitat de les empreses locals a través de l'important estalvi econòmic que els suposaria.

 

El manteniment dels serveis, la neteja i la recollida de residus en les diferents àrees empresarials continua sent una de les inquietuds mes importants que han traslladat els representants empresarials als nostres representants polítics.


Agraïm l'àmplia receptivitat de les propostes plantejades per part de tots els grups polítics i el vertader interès que han manifestat tots i cadascun d'ells per anar donant les millors i més ràpides solucions a totes les qüestions plantejades.


Els diferents grups han aprofitat les trobades per a traslladar a EMPAL els seus principals projectes de cara a la promoció econòmica durant el pròxim any.

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL