I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL sol·licita la instal·lació d'un ecoparc industrial en Algemesí

24/01/2019

Algemesí, 24 de gener 2019.- S'ha publicat en el DOCV la resolució de l'IVACE, entitat dependent de la Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, mitjançant la qual s'ha convocat una nova línia d'ajudes destinades al fet que els Ajuntaments puguin invertir en la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis a les diferents àrees empresarials.


En aquest sentit, des de l'Agrupació Empresarial d'Algemesí – EMPAL, portem setmanes treballant en diferents projectes que puguen ser objecte de presentació per part de l'Ajuntament d'Algemesí i així li ho hem anat traslladant als diferents responsables polítics del consistori.

Per això, i atès que el termini de presentació de sol·licituds és de tot just 28 dies, des de EMPAL s'ha decidit realitzar una sèrie de peticions, viables i senzilles de gestionar, bé per la complexitat tècnica o bé perquè ja es disposa del projecte tècnic, la qual cosa facilita la seua ràpida gestió i execució.


En concret, i en la línia dels resultats obtinguts en l'estudi realitzat per l'Institut Tecnològic de l'Energia que es va presentar el mes d'octubre passat a tots els regidors, les propostes van encaminades a millorar els processos de reciclatge, eco innovació, economia circular, estalvi energètic i mobilitat sostenible.

 
El principal projecte pel qual s'aposta des de EMPAL és la instal·lació d'un ecoparc industrial en la parcel·la municipal situada al Carrer Ferrers del Polígon Industrial Cotes B, un enclavament estratègic que permetria millorar les condicions de reciclatge de totes les empreses de la comarca i sobretot a les empreses situades a Algemesí. El projecte tècnic aquesta totalment redactat i preparat per a poder ser presentat, per la qual cosa es donen les circumstàncies perfectes per a apostar per aquesta infraestructura estratègica.


Un altre dels projectes plantejats als responsables municipals han estat la instal·lació de dispositius per a l'aparcament de bicicletes, que complementés a la instal·lació de carrils bici en els polígons que s'executaran en els pròxims mesos. També s'ha sol·licitat que s'instal·lin punts de recàrrega de vehicles elèctrics, els projectes dels quals i pressupostos ja estan a la disposició de l'Ajuntament des del mes passat, per la qual cosa també facilitaria la seua ràpida execució.

Durant el passat 2018 s'ha escomès una renovació de tot l'enllumenat led de les diferents àrees industrials, i ara des de EMPAL es proposa que s'adeqüen els quadres d'enllumenat per a la seua tele gestió a través d'una plataforma web que permet automatitzar diferents funcionalitats.

Finalment, s'ha sol·licitat a l'Ajuntament la renovació dels directoris situats en els polígons de Xara i Cotes, ja que estan desfasats des de la seua última renovació l'any 2014.

                                             

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL