I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Creu Roja organitza un festival de música intercultural a Algemesí.

16/07/2019

Creu Roja Joventut a nivell Provincial organitza en Algemesí la primera edició del +QUEMÚSICA, un festival solidari que té com a principals objectius la captació de fons i la realització d’una sensibilització generalista sobre conceptes claus com la interculturalitat, el respecte a la diferència o la tolerància.


El festival es realitzarà el proper 5 d’octubre al Centre Polivalent d’Algemesí, amb capacitat per a 1000 persones, i serà un esdeveniment familiar, amb diverses activitats per a grans i menuts. En ell participaran durant tota la jornada grups de música locals, nacionals i internacionals que col·laboren amb Creu Roja per aconseguir que aquesta primera edició siga tot un èxit. A més de la música, el festival comptarà amb estands de sensibilització, amb activitats i dinàmiques per a xiquets i xiquetes organitzades per Creu Roja i on també col·laboraran associacions d'Algemesí per fer més atractiu l’esdeveniment i aconseguir realitzar aquesta sensibilització des de diversos espais on puguen participar els assistents.

 

Si algú vol col·laborar amb aquesta iniciativa pot fer-ho amb diferents tipus de patrocini:

 

- Amb donatius superiors a 100 euros, el logotip de l'empresa apareixerà en el cartell anunciador del festival de manera física.

 

- Amb aportacions superiors a 200 euros, el logotip de l'empresa apareixerà en el cartell anunciador del festival de manera física i també de manera digital a les xarxes socials.

 

- Finalment amb aportacions superiors a 400 euros, el logotip de l'empresa apareixerà en el cartell anunciador del festival de manera física i també de manera digital a les xarxes socials, a més apareixerà en el photocall que hi haurà a l'entrada del recinte.

 

Amb l’aportació realitzada per l’empresa es pot realitzar una deducció en l’impost de societats del següent any del 35%.


Si alguna empresa vol col·laborar amb aquesta iniciativa pot contactar amb aquesta iniciativa pot contactar amb Luis Llorens, tècnic Provincial de Creu Roja Joventut al correu lullomo@cruzroja.es o al telèfon 678507030.

 

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL