I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Les empreses d'Algemesí coneixen les últimes tendències en seguretat digital i mètodes d'inversió

16/11/2018

Algemesí, 16 de novembre de 2018.- Durant la vesprada d'ahir, la sala d'actes del Casino d'Algemesí va acollir una acció formativa sobre com invertir en un món on l'economia és canviant i quins són les ultimes novetats en matèria de seguretat digital. 

L'activitat va estar organitzada per Renta 4 Banco en col·laboració amb les empreses Columbia Threadneedle i Pictet Asset. Els encarregats de mostrar als seus coneixements a les empreses van ser Diana Ortega de Renta 4 Banco, Barbara Echazarra de Columbia Threadneedle i Lorenzo Coletti per part de Pictet Asset.

Així doncs, els representants de les empreses assistents van poder conèixer com funcionen les iversiones en aquest tipus de fons i que matèries són les més rendibles i interessants per a apostar per elles. 

La finalitat de l'activitat, que ha sigut organitzada per EMPAL i Renta 4 Banco ha sigut mostrar a les empreses com funcionen les noves tendències internacionals d'inversió i posar a la mà d'aquestes noves idees que els permeten conèixer que és el núvol, el big data, i com es protegeixen amb la seguretat digital.

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL