I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Empresaris i Instituts d'Algemesí col·laboren en la millora de la FP Dual

18/07/2018

 

Algemesí.- Representants de l'Agrupació Empresarial d'Algemesí – EMPAL i dels Instituts Sant Vicent Ferrer i Bernat Guinovart d'Algemesí han mantingut diverses reunions per a reprendre la col·laboració.


En la ultima reunió, celebrada ahir, les delegacions encapçalades pel President d’EMPAL, Juan Carlos Ferragud, la Directora de l'IES Sant Vicent Ferrer, Maria Jose Viñoles i el Director de l'IES Bernat Guinovart, Juan Francisco Del Amor.


Durant aquesta ultima trobada es van aprovar les diferents línies estratègiques a realitzar durant el curs 2018/2019 i que prèviament havien sigut consensuades en les reunions individuals.

 

Així, per a aquest pròxim curs, es va a engegar un estudi de la demanda d'ocupació de les empreses de l'entorn a través de l'Oficina Tecnico-Econòmica d'Algemesí amb l'objectiu d'adaptar l'oferta curricular dels centres a la demanda real de les empreses.


D'altra banda, es va a engegar un projecte denominat “Fòrum de Coneixement” mitjançant el qual es va a facilitar que estudiants i docents coneguen la realitat empresarial del municipi i d'altra banda fomentar el emprenedurisme, acostant als empresaris als centres de formació professional.

L'aposta per la FP Dual i la incorporació dels estudiants a l'entorn laboral va a ser un altre dels eixos estratègics, d'aquesta forma, Empresaris i centres de formació anem a treballar conjuntament per a promoure i donar a conèixer els avantatges que ofereix la FP Dual als estudiants i als gerents de les empreses i poder facilitar que les persones que estudien a Algemesí, puguen treballar, al mateix temps que es formen, a Algemesí.

 

Una altra de les línies d'actuació sobre les quals es va a actuar és la referent a la Formació Professional Contínua, on des d’EMPAL ens hem compromès a estudiar les necessitats dels treballadors de les empreses associades i els instituts per la seua banda estudiaran la possibilitat d'oferir determinats mòduls formatius per a perfeccionar les competències dels treballadors.

Per últim es va estar debatent sobre diverses actuacions que pogueren anar encaminades a potenciar la possada en marxa de projectes empresarials per part d'emprenedors locals.

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL