I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

La digitalització com a premissa en l'empreses d'Algemesí

29/10/2018

Algemesí, 29 d'octubre 2018.- Durant el matí del 19 d'octubre, el Centre Polivalent d'Algemesí va acollir la segona acció formativa sobre la digitalització de l'economia i les oportunitats que ofereix la unió europea per finançar la seva engegada.

El ponent de la jornada ha estat Francisco Estevan, CEO de Insomnia Accelerator i capdavantera de la StartUp tufinanziacion.com, que ve prestant servei d'assessorament econòmic en matèria de polítiques europees, finançament i emprendedurisme i Tono Mestre soci fundador d'Insomnia.


Durant l'activitat, els representants de les empreses assistents han pogut conèixer que línies de finançament estan a la mà d'elles i com pots començar a digitalitzar la teva empresa encarada a la digitalització en obert dins de la mateixa. 

La finalitat de l'activitat, que ha estat finançada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha estat donar a conèixer que eines de finançament per a projectes de digitalització i com començar a innovar en obert per canviar el 25% de la teva empresa cada any.

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL