I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Informació Sopar de Gala - 27 Abril

17/04/2018

Benvolguts associats,

Com ja vos hem indicat anteriorment, divendres que ve 27 d'abril, EMPAL celebra un Sopar de Gala amb motiu del 10e Aniversari.

Es tracta d'un esdeveniment que hem preparat amb molta cura i al que ha confirmat l'assistència, entre altres, de l'Honorable Conseller, d’Economia Sotenible, SectorsProductius Comerç i Treball, D. Rafael Climent González.

Per a començar, els assistents podran fer-se una foto professional de record en el photocall que hem preparat, des d'ací podran visitar l'exposició fotogràfica de cadascun dels 10 anys de l'entitat.

Mentre esperem que arriben tots els assitents, se servirà un còctel de benvinguda i tot seguit es donarà la benvinguda als assistents i es començarà amb el sopar.

En finalitzar el sopar, hi haurà unes xicotetes intervencions per part de les autoritats i donarem pas al fi de festa, amenitzat per l'Orquestra Grup Jam.

 

Donada la importància de l'esdeveniment, es fa una especial crida a la participació, i per a facilitar-la, des de EMPAL, com és habitual, es farà càrrec del segon tiquet de cada empresa, per la qual cosa el cost dels dos primers tiquets serà 35 € per empresa. Si es volen adquirir més tiquets, seran a este mateix preu cadascun.

Per a confirmar assistència, heu de manar un correu electrònic a gerencia@empal.es fins al divendres 20 per a poder organitzar les taules, ja que aquest sopar se servirà sentats.

El sopar és de Gala, per la qual cosa es recomana, com a codi de vestimenta, acudir de manera formal. També informar-vos que s'ha previst habilitar l'aparcament, per la qual cosa es podrà estacionar de forma segura en el interior del Centre Polivalent.

A tots els assistents se'ls farà lliurament de la nova versió del catàleg d'empreses.

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL