I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Les empreses d'Algemesí poden donar-se a conèixer en l'assamblea de la ICCN (UNESCO)

03/09/2018

La Xarxa de Cooperació Interurbana per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial (ICCN, per les seues sigles en anglés) és una organització internacional de governs locals i institucions culturals que busca la protecció del patrimoni cultural immaterial a tot el món i el foment del desenvolupament local sostenible.

L'organització celebra una trobada anual i aquest 2018 serà celebrada a Espanya amb el suport econòmic de Turisme Comunitat Valenciana.

 

20 delegacions de tots els racons del món participaran en les sessions de treball, sota el lema "Vull conéixer el teu patrimoni". Aquesta és la primera reunió de la ICCN que se celebra a Espanya. En edicions passades, l'Assemblea General ha tingut lloc a Gangneung, República de Corea; Dubrovnik, Croàcia; Isfahan, Iran; Cachtice-Kopanice, Eslovàquia; Palerm, Itàlia; i Pequín, la Xina.

La trobada d'enguany conclourà amb el traspàs del testimoni a la ciutat palestina de Beit Sahour, qui serà l'amfitriona de l'Assemblea de 2019.

 

La regidora de Promoció Econòmica presentarà un vídeo amb informació de les empreses i comerços de la ciutat. D'altra banda hi haurà una mostra de productes d'Algemesí en el marc de les presentacions que es realitzaran en el Teatre Municipal.


El perfil dels assistents aquesta relacionat amb diverses entitats representatives de la conservació cultural de diverses nacions, si ben també acudiran alguns representants polítics com a alcaldes, regidors i fins i tot diversos representants d'ambaixades.

 

S'ha organitzat un espai perquè els assistents a l'assemblea puguen conèixer i interactuar amb empreses locals, acte que tindrà lloc el dijous 6 de setembre a les 19 hores en el hall del Teatre Municipal.

 

Si esteu interessats a participar, poseu-vos en contacte amb nosaltres per a poder explicar-vos el funcionament.

 

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

© 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL