I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL presenta un pla estratègic per fomentar la sostenibilitat industrial

26/10/2018


Algemesí, 26 d'octubre 2018. - Durant la vesprada d'ahir el Saló de Plens de l'Ajuntament ha acollit la presentació dels resultats de l'estudi realitzat durant els últims mesos en les empreses de les àrees industrials de la zona per part de l'Institut Tecnològic de l'Energia.

Entre les oportunitats i fortaleses detectades per l'estudi s'ha posat en valor la proactivitat que presenten tant l'Ajuntament d'Algemesí com la pròpia EMPAL a l'hora de recolzar i promoure accions i actuacions que afavoreixin la sostenibilitat en les indústries de la zona.

Laura Martín i Andrés Lluna, tècnics de l'Institut Tecnològic de l'Energia, van anar els encarregats de desgranar totes les línies del seu informe per als assistents a l'esdeveniment, el qual, a més d'una nodrida representació empresarial, conto amb la presència de diversos regidors de tots els grups municipals.

Entre les línies estratègiques podem destacar les accions a desenvolupar en matèria d'energia, medi ambient, mobilitat i sostenibilitat mitjançant la implementació de sistemes  de Industria 4.0.

La finalitat de l'activitat, que ha estat finançada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha estat donar a conèixer els diferents programes a desenvolupar durant els propers anys, dins d'una estratègia que ha de ser compartida per les indústries, l'Ajuntament i l'administració autonòmica.

 

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL