I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL i la Cambra de Comerç signen un conveni per a potenciar la formació de les pimes comercials i del col·lectiu de persones autònomes

25/02/2019

L'Agrupació Empresarial d'Algemesí – EMPAL i la Cambra de Comerç de València s'han reunit per a signar un conveni de col·laboració entre les dos entitats, amb l'objectiu de potenciar la formació especialitzada per a les pimes comercials i el col·lectiu de persones autònomes que conformen EMPAL.

La Cambra de València és una corporació de dret públic, col·laboradora de les Administracions Publiques, dedicada a prestar serveis, representar, promocionar i defensar els interessos generals del comerç, la indústria i la navegació.

El conveni signat aquest matí per part del President de la Cambra de Comerç, Jose Vicente Morata i el President de EMPAL, Juan Carlos Ferragud pretén formalitzar la col·laboració entre les dos entitats, que inicialment anirà enfocada al tema formatiu i al llarg de l'any es pretén ampliar amb l'ampli ventall de propostes que ofereix la Cambra de Comerç al col·lectiu empresarial.

Amb el conveni signat hui, les pimes comercials d'Algemesí tindran accés a múltiples capsulas formatives generalistes de forma gratuïta i importants descomptes per a l'accés a formació especialitzada en diverses temàtiques.

A més, una altra de les vies de col·laboració que s'han establert és l'emmarcada en totes les necessitats que puguen tenir les empreses locals en matèria d'internacionalització, bé a través de missions, trobades o formacions per a iniciar-se, aprofundir i desenvolupar noves vies de negoci que puguin ser d'interessos a les empreses associades a EMPAL.

Finalment, i molt important en els temps que correm, el conveni signat facilitarà l'accés a diferents activitats i programades encaminats a la millora de la competitivitat des de la Innovació, dins del programa Innocamaras, Pla d'Innovació per al comerç i altres programes.

Per al President de EMPAL, Juan Carlos Ferragud, “la signatura d'aquest tipus de convenis permet als associats accedir a una sèrie de serveis de valor afegit, amb importants avantatges respecte a altres empreses, a fi de diferenciar-nos com a entitat, alhora que els associats obtenen un benefici directe i clar”. Ha afegit que “la formació de les xicotetes pimes i els autònoms és més necessària que mai, atès que vivim en un món competitiu en el qual és important estar a la ultima i aprofitar cada oportunitat que es presenta”

                                             

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL