I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL col·labora amb la Regidoria de Cultura en la promoció de l'oferta cultural municipal

16/05/2018

El conveni signat anualment entre l'ajuntament d'Algemesí i EMPAL enguany conté un apartat de col·laboració amb la Regidoria de Cultura.

 

 

L'Ajuntament d'Algemesí i l'Agrupació Empresarial d'Algemesí – EMPAL han signat un conveni de col·laboració per a la promoció i difusió de la programació cultural que s'organitza cada mes a Algemesí entre les empreses, comerços, treballadors, clients i ciutadania en general.


Per a açò, la Regidoria de Cultura i EMPAL van a posar a la disposició de totes les empreses i comerços associats, el material de difusió que s'elabora amb l'ampli ventall d'activitats culturals que s'ofereix a la ciutadania. Tots aquells associats que desitgen rebre periòdicament els fullets i materials de difusió hauran de posar-se en contacte amb la Gerència de EMPAL per a donar-los d'alta en la base de dades de repartiment i fer efectiva la seua alta en el sistema.

 

En agraïment per la col·laboració de les empreses i comerços en aquesta campanya, periòdicament la Regidoria de Cultura oferirà dues entrades per als principals espectacles. Aquestes entrades s'aniran repartint per ordre d'inscripció entre els associats que figuren d'alta en la campanya.


La participació és totalment voluntària i gratuïta i permetrà oferir a clients i treballadors informació sobre l'oferta cultural municipal.


Per a donar-te d'alta, solament necessites remetre'ns un correu electrònic a gerencia@empal.es indicant la voluntat de participar en aquesta campanya.

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL