I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

I Concurs instagram Falles Algemesí 2020

09/03/2020

La regidoria de promoció econòmica i festes ha llançat un concurs de fotografies relacionades amb la festa fallera de la ciutat d'Algemesí, que comptarà com a premis vals per valor de 50, 30 i 20 euros per a utilitzar en compres en els comerços i establiments d'Algemesí que s'adhereixquen a la campanya.

 

Per adherir-se les bases estan publicades en la web d'Algemesí, en l'apartat de Falles 2020 i s'ha de comptar amb l'adhesió formal dels estabiments que presenten l'adhesió i així poder publicar el llistat.

 

Per accedir clica ací.

 

Més informació:

 

Els establiments participants: tots aquells que s'adherisquen mitjançant instància individual o a través de les associacions d'empresaris de la localitat. Les sol·licituds s'han de presentar per la sede electrònica de l'Ajuntament d'Algemesí, a través del tramit «2 Atenció ciutadà» indicant:

 

«Apartat EXPOSE: Conegudes les bases del I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020, publicades per l'Ajuntament d'Algemesí, l'establiment amb la informació requerida.

 

SOL·LICITA adherir-se al I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020 com a establiment participant i accepte les corresponents bases.»

 

Termini de presentació instància adhessió el 16 de març.

 

Si teniu qualsevol dubte podeu posar-se en contacte amb l'oficina al correu electrònic gerencia@empal.es o al whatsapp 622 483 004.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL