I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

La Generalitat Valenciana convoca la concessió d'ajudes per a millorar la competitivitat i sostenibilitat de les pimes industrials en diferents sectors.

04/01/2019

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha relitzat la convocatòria anticipada d'ajudes destinades a millorar la competitivitat i sostenibilitat de les pimes industrials dels sectors de la Comunitat Valenciana del calçat, ceràmic, metal·lomecànic, tèxtil, joguet, marbre, fusta - moble i il·luminació, químic, automoció, plàstic, envasos i embalatge, productes infantils, paper i arts gràfiques, valorització de residus i els sectors emergents de la biotecnologia, producció audiovisual i la producció de videojocs, dins de la segona fase d’implantació del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana.

 

 

 

Objecte de la resolució:

L’objecte d'aquesta resolució és convocar anticipadament per a l’exercici 2019, ajudes en règim de concurrència competitiva, per a donar suport a la realització d’inversions sostenibles de caràcter industrial que contribuïsquen al creixement i consolidació de pimes industrials vinculades als sectors de la Comunitat Valenciana del calçat, ceràmic, metal·lomecànic, tèxtil, joguet, marbre, fusta-moble i il·luminació, químic, automoció, plàstic, envasos i embalatge, productes infantils, paper i arts gràfiques, valorització de residus i els sectors emergents de la biotecnologia, producció audiovisual i la producció de videojocs.

Empreses beneficiaries:

Podran ser beneficiàries d’aquestes ajudes, les petites i mitjanes empreses privades, que desenvolupen o vagen a desenvolupar en la Comunitat Valenciana una activitat industrial productiva vinculada directament als sectors industrials objecte d’aquesta convocatòria.

 

Termini i forma de presentació de les sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà des del 25 de gener fins al 25 de febrer de 2019, els dos dies inclosos. Només seran admeses les sol·licituds que hagen sigut gravades en el registre electrònic de la Generalitat fins a les 23.59 hores de l’últim dia de termini de presentació (hora oficial peninsular espanyola).

 

La presentació de les sol·licituds, declaracions responsables i la documentació annexa per a l’obtenció de les ajudes es realitzarà obligatòriament a través del tràmit telemàtic dissenyat per a aquestes ajudes.

 

Les empreses sol·licitants emplenaran la sol·licitud i les declaracions responsables i acompanyaran els documents annexos que s’exigeixen en aquest resolc, utilitzant el tràmit telemàtic que estarà disponible en el catàleg de Serveis Públics interactius de la Generalitat a través de https://sede.gva.es, apartat «serveis on-line», així com en l’apartat d’Incentius i ajudes en matèria d’indústria i I+D+i, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través del següent enllaç:

 

http://www.indi.gva.es/web/industria-e-i-d-i/incentivos-y-ayudas

 

Quantía de l'ájuda:

L’ajuda consistirà en una subvenció del 35 % del total de les despeses subvencionables, si bé l’ajuda total de minimis concedida a una única empresa no podrà ser superior a 200.000 euros en l’exercici fiscal en curs i en els dos exercicis fiscals anteriors.

 

El pressupost mínim subvencionable del projecte d’inversió industrial serà de 25.000 euros, IVA exclòs.

 

Realització de les actuacions subvencionables:

La posada en funcionament dels actius subvencionats haurà de produir-se entre l’1 de gener de 2019 i la data de justificació de la subvenció.

 

Més informació:

Per veure la convocatòria clica ací.

 

Bases reguladores:

Per veure les Bases clica ací.

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL