I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

CAMBRA DE COMERÇ: Ajudes per a desenvolupament de plans d'internacionalització

24/05/2018

 

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de València ha publicat les ajudes per al desenvolupament de plans d'internacionalització del Programa Xpande de suport a l’expansió internacional de la pime.

 

Objectiu:

Aquesta ajuda te com a objectiu potenciar el procés d’internacionalització de les empreses a través d’un assessorament personalitzat d’acord amb una metodologia moderna i sustentada en tècniques d’intel·ligència competitiva que té com a fi últim oferir a l’empresa un pla d’internacionalització que li permeta obrir nous mercats i millorar la seua competitivitat.

 

Beneficiaris:

Pimes, micropimes i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de València.

 

Duració:

El programa té una duració màxima de 12 mesos (fase d’assessorament i fase d’ajudes).

 

Quantia de l'ajuda:

        - Per a la fase d’assessorament els recursos estimats seran de 5.320 euros, que seran aportats pel Fons Europeu de Desevolupament Regional                       (FEDER) de la Unió Europea i per la Cambra de Comerç de València/Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

 

        - En la fase d'ajudes per a les empreses que participen en ella comptaran amb un pressupost màxim de 9.000 euros, cofinançat en un percentatge               del 50 %  amb càrrec als fons FEDER, i la resta serà cofinançat per l’empresa.

 

Termini de presentació:

El termini per a la presentació de sol·licituds s’obri 10 dies hàbils després de la publicació d’aquest anunci ( 23/05/2018), i finalitzarà el dia 30 de setembre de 2018 o fins a esgotar pressupost.

 

Més informació:

Convocatòria https://www.dogv.gva.es/datos/2018/05/23/pdf/2018_5012.pdf

 

El text complet d'aquesta convocatòria està a dispocició de les empreses en la seua de la Cambra de Comerç de València. A més, pot consultar-se a través de la web www.camaravalencia.com.

 

En aquesta direcció podrà descarregar-se, junt amb la convocatòria, la sol·licitud de participació.

 

 

 

 

   

   

  Please reload

  Col·laboren:

  RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social Icon
  Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

  © 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL