I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

L'Ajuntament d’Algemesí modifica l'ordenança sobre l'impost de vehicles de tracció mecànica.

03/04/2018

El ple de l'Ajuntament d'Algemesí ha aprovat una modificació de l'ordenança 2.2 reguladora de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (impost de circulació) per tal de discriminar positivament els vehicles més ecològics.

 

Aquesta modificació suposarà unes bonificacions en la quota de l'impost en els següents casos:


- Del 75 % per a vehicles catalogats per la Direcció General de Trànsit de zero emissions, classificats en el registre de vehicles com vehicles elèctrics de bateria, vehicles elèctrics d'autonomia estesa, vehicles elèctrics híbrids connectables amb una autonomia mínima de 40 kilòmetres o vehicles de pila combustible.

 

- Del 50 % per a vehicles catalogats per la Direcció General de Trànsit de ECO, classificats en el registre de vehicles com vehicles híbrids connectables amb una autonomia < 40 km, vehicles híbrids no connectables, vehicles propulsats per gas natural o gas liquat del petroli, en tot cas han de complir els criteris de l’etiqueta C.

 

Com es sol·licita?

 

Els interessats hauran d’instar la seva concessió i acreditar la seva classificació davant l'Ajuntament, dins dels sis primers mesos de l’exercici en el qual es concedisca la bonificació.

 


   

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

© 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL