I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

CAMBRA DE COMERÇ: Ajudes per al desenvolupament de plans de suport a la incorporació de tecnologies de la informació i la comunicació

23/04/2018

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de València ha publicat les ajudes per al desenvolupament de plans de suport a la incorporació de tecnologies de la informació i la comunicació.

 

Objectiu:

Aquesta ajuda té com a objectiu principal impulsar la incorporació sistemàtica de les TIC a l'activitat habitual de les pimes, com a ferramentes competitives claus en la seua estratègia, així com maximitzar les oportunitats que ofereixen per a millorar la seua productivitat i competitivitat.

 

Beneficiaris: 

Pimes, micropimes i persones inscrites en el règim especial de treballadors autònoms.

 

Quantia de l'ajuda:

L'ajuda constarà de dos fases:

 

  • La fase I de Diagnòstic serà cofinançada per FEDER i la Cambra de Comerç de València, per la qual cosa aquest servei serà gratuït per a les empreses participants.

     

     

  • La fase ll de aplicació de diagnòstic contarà amb un cost màxim elegible de 7.000 euros (IVA no inclòs), prefinançat en la seua totalitat per l’empresa beneficiària i cofinançat al 50 % per FEDER, i és per tant la quantia màxima d’ajuda per empresa de 3.500 euros.

 

Termini de presentació:

El termini per a la presentació de sol·licituds s’obri una vegada transcorreguts 10 dies hàbils des de l’endemà de la publicació de la convocatòria (23/04/18) i finalitza el dia 13 de juliol de 2018 a les 14.00 hores (o fins a esgotar pressupost).

 

Més informació:

Convocatòria  https://www.dogv.gva.es/datos/2018/04/23/pdf/2018_3799.pdf

 

El text complet d’aquesta convocatòria està a disposició de les empreses en la seu de la Cambra de València. A més, pot consultar-se a través de la web http://www.camaravalencia.com/ayudastic

En dita adreça podrà descarregar-se, junt amb la convocatòria, la sol·licitud de participació.

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL