I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Els empresaris d'Algemesí coneixen els productes que ofereix Afí-SGR

21/06/2018

 

En la vesprada d'ahir, va tenir lloc una interessant jornada en la qual es va presentar als empresaris locals els productes que ofereix Afín-SGR.

D'aquesta forma, la Societat de Garantia Recíproca, entitat semipública, participada al 45% per la Generalitat Valenciana, s'encarrega de negociar amb les entitats financeres unes condicions mes competitives i major volum de finançament amb les entitats de crèdit, sent un recoltzament per a accedir al finançament públic.

Es tracta en definitiva d'una entitat que recolza les iniciatives empresarials, sent un aliat estratègic dels autònoms, micropymes i pimes per a obtenir un millor finançament.

La línia d'ajudes engloba des de productes per a la creació de nous comerços per part de dones emprenedores o persones majors de 50 anys, productes per a millorar la liquiditat de l'empresa que permeta no tenir tensions de tresoreria o productes per a impulsar els projectes empresarials a través de reformes, traspassos o fins i tot en la creació i impuls de nous productes.

Des d'Afí-SGR tenen tot un catalogue de productes especialitzats en tema de franquícies, en temes d'impuls internacional i en finançament de projectes subvencionats per diferents entitats públiques.

 

Més informació, ací.

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL