I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

VI Reconeixement EMPAL a la trajectòria empresarial

11/02/2019

 

 

 

 

Des d'EMPAL continuem amb la intenció de destacar la figura d'algun empresari o empresària que haja destacat per alguna raó i volem fer-ho comptant amb la participació de totes les empreses associades a EMPAL. Per això, la Junta Directiva hi ha aprovat las bases de la 6a edició del "Reconeixement EMPAL", amb l'objectiu que ens feu arribar les vostres propostes de candidatures.

 

BASES RECONEIXEMENT EMPAL

 

  1. El "Reconeixement EMPAL" a la trajectòria empresarial és una distinció que atorga l'Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL com a homenatge a empresaris algemesinencs.

  2. El motiu de l'atorgament d'este reconeixement serà per la seua trajectòria empresarial, per la seua contribució al desenrotllament econòmic, o per les seues qualitats personals, morals o exemplars.

  3. L'empresari que reba el "Reconeixement EMPAL" serà triat per tots els associats de ple dret d'EMPAL, els quals proposaran als seus candidats.

  4. En una primera fase qualsevol associat podrà proposar a un empresari local que estiga relacionat amb empreses associades a EMPAL; rebudes totes les propostes se seleccionaren els tres més votats, i en una segona fase, cada associat podrà triar a un dels candidats.

  5. El "Reconeixement EMPAL" s'entregarà cada any en el transcurs d'alguna activitat en què participe EMPAL.

  6. Aquells empresaris que reben el "Reconeixement EMPAL" seran els candidats que EMPAL proposarà a títol individual com mereixedors del Va guardar d'Honor de la Ciutat d'Algemesí".

 

CALENDARI D'ACTUACIONS

 

1ª FASE: Fins al 28 de febrer cada empresa podrà proposar a un candidat, indicant el seu nom, l'empresa d'EMPAL a la que està vinculada i la motivació per la qual es considera que és mereixedor.

 

2ª FASE: Dijous 7 de març, al finalitzar l'Assemblea General Ordinària cada empresa podrà triar entre una de les propostes que més suport hagen suscitat.

 

 

Gràcies per la vostra participació i per la vostra colaboración.

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL