I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Sopar de Gala 10e Aniversari

09/04/2018

 

 

EMPAL esta d'aniversari, en concret celebrem el 10é aniversari de la constitució de l'entitat, l'any 2008.

 

Són moltes les coses que s'han fet en estos 10 anys; són molts èxits obtinguts; són molts moments viscuts; són moltes les persones que han col·laborat i participat en estos 10 anys.

 

I per a recordar i agrair tot eixe treball hem organitzat una activitat molt especial.

 

Divendres que ve 27 d'abril, a les 21 hores, en el Centre Polivalent tindrà lloc el Sopar de Gala en commemoració dels 10 anys d'existència d'EMPAL.

 

Durant l'esdeveniment es podrà fer un recorregut per la història dels 10 anys d'EMPAL i donar-se compte de l'evolució any a any.

 

A més, es va a entregar la nova versió del catàleg d'empreses associades a EMPAL, perquè no volem perdre cap oportunitat de continuar donant a conéixer a les empreses i promocionar-les en tots els àmbits.

 

El menú especial del sopar de gala se servirà en taula per part de l'empresa associada Cotonera Events. Després del sopar, la vetlada serà animada per l'Orquestra Grup Jam, que suposarà el punt final a este esdeveniment.

 

Cada empresa disposa de dos tiquets per un import total de 35 €, a més si es volen més tiquets, es podran adquirir al preu de 35 €, que és el cost del cobert. Per a confirmar l'assistència, simplement haureu d'indicar-ho en el mail gerencia@empal.es. El càrrec del tiquet es girará per mitjà de càrrec bancari.

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

© 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL