No hay tags aún.
> COMUNICACIÓ

Passarel·la 2019 - Reunió organitzativa per als establiments que vuiguen participar

La regidoria de Promoció Econòmica, en col·laboració amb EMPAL i ACSA va a organitzar la 11ª edició de la Passarel·la Algemesí. Per aquest motiu ha realitzat la convocatòria per a tots aquells comerços i establiments d'Algemesí que vuiguen participar.

La reunió serà el proper dimarts 26 de febrer a les 16:00 h al Saló d'Actes del Casino Lliberal (C/Muntanya, 24) on es presentarà la proposta de realitzar la passarel·la el dissabte 13 d’abril a les 20:15 h en Pl. Major, com en els darrers anys. Enguany es van a plantejar canvis que afecten tant a la promoció a fer abans de l’esdeveniment com a la utilització de material després de la passarel·la, així com innovacions per diferenciar-la d’altres anys.

En la reunió-café del dia 26 es tractarà d’ultimar aquestes propostes i atendre els suggeriments dels participants.

Cost i Requisits:

El cost de participar a la Passarel·la d'establiments i comerços serà de 50 euros.

És imprescindible que els establiments disposats a participar manifesten el seu compromís de participació enviant el següent text completat al correu galeriacomercial@algemesí.net.

En/Na ­­­­­­­­­­­­­­­_____________________________, titular/representant de l’establiment comercial _________­­__________________, activitat comercial __________________ manifeste l’interès de participar en la PASSAREL·LA 2019 proposada per al 13 d’abril i em compromet a realitzar els tràmits d’inscripció corresponents el dia de la reunió 26 de febrer.

Dades de contacte: Tf ___________ ,________@ ____________ .

Suggeriment:__________________________________________________

Més informació:

Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL : 622 483 004

Agència AFIC: 962017600

Correu electrònic: galeriacomercial@algemesi.net