I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

El PSPV s'interessa per les necessitats dels empresaris de la comarca

06/02/2019

Representants del PSPV de la Ribera Alta i Baixa s'han reunit amb els representants dels empresaris d'Alzira, Almussafes i Algemesí, acompanyats pel Gerent de la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana, per a conéixer les necessitats i inquietuds dels representants comarcals de la patronal.

 

Durant la trobada s'han abordat entre altres qüestions, les necessitats en matèria d'infraestructures, que passaria per millorar els accessos a les àrees industrials, alliberar el peatge de l'AP7 i dotar-la de nous accessos, finalitzar la instal·lació de banda ampla en els punts que falten, realitzar el baixador de la línia C2 al seu pas per la factoria Ford i treballar en la urgent necessitat de disposar de sòl industrial d'iniciativa pública.

 

Així mateix es va tractar la nova Llei d'Àrees Industrials que classificarà els diferents espais empresarials i on, per a poder aconseguir el nivell d'àrea industrial avançada, es fa necessari disposar d'una Entitat de Gestió i Modernització. En aquest sentit tots els representants del PSPV van coincidir en la necessitat de donar suport a la constitució d'aquest tipus d'entitats i promoure el desenvolupament efectiu de la nova normativa en col·laboració amb els agents socials.

 

Un altre dels aspectes que es van abordar en la reunió va ser la necessitat que els municipis compten amb personal especialitzat en el desenvolupament de la promoció econòmica i mes concretament en el desenvolupament dels espais industrials, atraient inversions i facilitant la arribada de nous projectes que generen llocs de treball.

 

Per a finalitzar es va abordar la recent convocatòria d'ajudes realitzada per la Conselleria d'Economia Sostenible per a modernitzar i dotar de noves infraestructures als polígons industrials. En aquest sentit, des de les entitats empresarials es va traslladar el malestar pel fet que l'ordre, en l'últim moment, i sense criteri tècnic que ho avale, haja exclòs a les àrees industrials que han rebut ajudes en la convocatòria bianual que es va concedir l'any passat, podent-se presentar només les que ho van fer en el 2017.

 

En aquest sentit cal recordar que en el 2017 va haver municipis de les comarques centrals, d'on és originari el Conseller, que van rebre més ajudes que en 2018 comarques senceres, per la qual cosa es considera un nou i greu greuge comparatiu.

 

 

A la foto, d'esquerra a dreta, Diego Romá, gerent de FEPEVAL - Romina Moya, gerent de APPI - Neus Garrigues, Secretària General del PSPV Ribera Alta - Vico Valero, President de APPI - Marta Trenzano, Secretària d'Infraestructures del PSPV - Raul Tudela, President de AE Alzira - Juan Carlos Ferragud, President de EMPAL - Toni Gonzalez, Secretari d'Indústria 4.0 del PSPV - Palma Egido, Secretària d'Indústria del PSPV Ribera Alta - Javier Sanchis, Vicepresident de AEAlzira - Adrián Palmero, gerent de EMPAL.

                                             

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL