I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Facilita_RGPD, l'eina de l'AEPD per facilitar el compliment de les obligacions en matèria de protecció de dades

28/05/2018

Com sabeu, el passat dia 25 de maig va entrar en vigor el nou Reglament General de Protecció de Dades que estableix les noves obligacions i drets dels usuaris en aquesta matèria i que per tant afecta de ple al món empresarial.

Facilita_RGPD és una eina gratuïta de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la qual empreses i professionals poden obtindre els documents mínims indispensables per facilitar el compliment del RGPD en tractaments d'escàs risc.

 

Aquesta eina està destinada a aquelles empreses que realitzen tractaments de dades personals que, a priori, implicarien escàs nivell de riscos com, per exemple: tractaments de dades de contacte i facturació dels clients o proveïdors d'una xicoteta empresa, o el tractament de les dades dels seus empleats amb la finalitat del manteniment d'una relació laboral.

És un programa d'ajuda general i com tal no és perfecta per a tots els casos perquè pot haver peculiaritats de cada empresa que no poden tenir-se en compte.


Els documents resultants de l'execució d'aquest programa seran vàlids en la mesura que les respostes facilitades a cadascuna de les preguntes siguen certes i són els mínims indispensables per a facilitar el compliment del Reglament General de Protecció de Dades.

L'ús d'aquest programa no garanteix el ple compliment del RGPD.

 

Accés: https://www.servicios.agpd.es/Facilita/

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL