I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL continua amb la campanya de promoció conjunta de les empreses associades

09/02/2017

1/2

Des d'EMPAL continuem amb la campanya de promoció conjunta de les empreses associades, que té per objectiu donar a conéixer les pimes comercials d'Algemesí i els avantatges que oferixen al consumidor.

Un dels principals objectius d'EMPAL com a entitat aglutinadora i representativa de l'entramat empresarial local és donar a conéixer els diferents sectors d'activitat i les empreses que ho composen, bé entre els propis empresaris o bé de cara a tercers.

 

La campanya consisteix en la publicació mensual d'un faldó publicitari en què mes a mes se n'aniran donant a conéixer tots els sectors productius locals i les empreses que ho conformen. En cada un dels 11 exemplars que es realitzaran de La Veu d'Algemesí i del Berca BIM aniran eixint un grup d'empreses perquè a final d'any totes hagen tingut el seu espai de visibilitat.

 

Vos recordem que des d'EMPAL sempre estem oberts a noves idees i propostes que ens podeu fer arribar.

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

© 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL