I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

LOTERIA NADAL EMPAL: 21851

16/11/2016

Com ve sent habitual, amb motiu de l'arribada del Nadal, des de la Junta Directiva es va acordar gestionar l'adquisició d'un numero de loteria perquè totes les empreses associades puguen participar en el sorteig que tindrà lloc el pròxim dia 22 de desembre de 2016.

 

El numero seleccionat ha sigut, com en anys anteriors, el 21851.

 

S'han reservat 250 participacions de 20 € d'eixe número, sent el repartiment de la manera següent:

 

  • Cada empresa podrà disposar de forma automàtica d'una participació. Llevat que s'indique de forma explícita per part de qualsevol empresa el contrari, EMPAL carregara un rebut en el banc per import de 20 € corresponent a la participació de cada empresa en el dit número.

 

  • De les restants participacions que queden, qualsevol empresa podrà sol·licitar ampliar en el número que considere, tenint en compte que se n'aniran atenent les demandes per orde de sol·licitud via correu electrònic i fins que s'esgoten les participacions. El total de l’import sera carregat per mitjà de rebut en banc per l'import que corresponga a cada empresa en funció de la seua petició.

 

El termini per a sol·licitar les participacions finalitzara el dia 9 de desembre o fins que s'esgoten les 250 participacions. Eixe dia es realitzarà el càrrec bancari en els comptes corresponents.

 

Qualsevol devolució que es produïsca s'avisara fins al dia 16 de desembre perquè s'esmene, en cas contrari, significara que l'empresa declina la seua part de participació en el sorteig.

 

Una vegada este conclòs el nombre de participacions i els diners ingressat, EMPAL procedirà a retirar les participacions de l'administració de loteries i a depositar-les en la Caixa Rural d'Algemesí, el document de justificació del qual vos serà remés a tots com en edicions anteriors.

 

Si teniu qualsevol qüestió, no dubteu a contactar amb nosaltres.

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL