I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

pressupostos participatius 2016

30/09/2016

  

L'Ajuntament d'Algemesí ha posat en marxa una nova edició dels "pressupostos participatius" que pretén facilitar la participació de la ciutadania per a proposar en que invertir una part del pressupost municipal.

 

Qui pot participar?

  1. La participació en la votació dels pressupostos participatius correspon a totes les persones empadronades a Algemesí i majors de 16 anys abans del moment de la votació dels pressupostos participatius.

  2. Qualsevol persona major de 16 anys empadronada a Algemesí i les associacions locals podran presentar propostes en aquest procés.

  3. Són elegibles les propostes de les associacions i les de les persones empadronades a Algemesí majors de 16 anys abans de la votació en els pressupostos participatius, i que no pertanyen a la comissió reguladora.

 

Calendari de participació

 

1. Des de l’1 d’octubre fins al 7 d’octubre els ciutadans i les associacions (on no estaran partits polítics) podran enviar propostes a la web actual de l’Ajuntament o una altra que es crearà per als pressupostos, per fer real la participació ciutadana en la seua elaboració. També es podran passar propostes per registre d’entrada al Dial de l’ajuntament.

Aquestes propostes es recolliran i se sintetitzaran, de manera que les que siguen similars s’engloben en una de genèrica. Així mateix, els tècnics informaran les propostes que no siguen adequades o que no es puguen dur a terme per la complexitat o per superar el màxim de pressupost fixat.

 

2. El 13 i 14 d’octubre –una vegada que els tècnics del consistori hagen revisat les propostes– es reuniran els consells de participació. Aquests faran un últim filtrat de propostes, adequant-les a les necessitats de la ciutadania. Cada consell elegirà una proposta.

 

3. A continuació, fins al dia que comença la votació de la gent, cada proposta es difondrà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament com del Berca TV.

 

4. Finalment, i per tal d’afavorir la participació ciutadana, des de el dia 24 fins al 28 d’octubre es farà una enquesta popular-ciutadana de les propostes que han resultat elegides pels consells. Les propostes que isquen en aquest procés participatiu en l’ordre de prioritat elegit seran les que finalment l’equip de govern durà a terme. La votació es podrà fer telemàticament o presencialment.

 

 

FORMES DE PRESENTAR LA TEUA PROPOSTA

 

REGISTRE D'ENTRADA - Ajuntament, Plaça Major, 3 presencialment o per correu postal

 

FAX - 96 201 90 01

 

CORREU ELECTRÓNIC - participa@algemesi.net

 

FORMULARI EN LÍNIA - www.algemesiparticipa.es

 

 

GUIA DE PRESSUPOSTOS PARTIPATIUS 2016-2017

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL