I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

I.T. - S.S. - Control Jornada Laboral

22/07/2016

 

Com a conseqüència de la nova campanya a nivell nacional de la Inspecció de Treball amb relació al control del temps de treball i les hores extraordinàries, adjunt li remetem informació sobre l'obligació de portar un registre sobre la jornada diària dels treballadors en l'empresa, registre que ha de ser diari i amb menció explicita de l'hora d'entrada i d'eixida de cada treballador en el centre de treball.

 

El dit registre té la comesa de controlar el possible excés d'hores treballades dins de la jornada ordinària de treball, i el seu abonament com a hores extraordinàries dins de la nòmina mensual, o evidenciar en el registre la seua compensació per temps de descans.

 

Tot pagament d'hores extraordinàries que no es reflectisca en la nòmina com a tal serà sancionat per la Inspecció de Treball, a tal objecte recordar-li que hi ha un número limitat d'hores extraordinàries a l'any (80 h./any.), si bé alguns convenis col·lectius establixen un límit diferent d'hores, i que de la seua realització cal informar mensualment la representació dels treballadors.

 

INSTRUCCIÓ 3/2016 SOBRE INTENSIFICACIÓ DEL CONTROL EN MATERIA DE TEMPS DE TREBALL I HORES EXTRES

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL