I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

EMPAL reconeix la trajectòria empresarial del constructor Rafael Rubio Pous

20/06/2016

1/14

Algemesí (20.06.16) L'Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL ha celebrat l'entrega del "III Reconeixement EMPAL" que servix com a reconeixement a la trajectòria empresarial, en esta ocasió del constructor local, D. Rafael Rubio Pous per tota una vida dedicada al món de la construcció tant a nivell local com comarcal, en un acte que s'ha celebrat en el Claustre del Museu Valencià de la Festa.

 

Rubio ha estat més de 53 anys exercint el seu ofici a Algemesí, dignificant una professió i creant llocs de treball. És un empresari que ha participat en nombrosos col·lectius empresarials, així com en el CES en representació de l'extinta Associació de Constructors. Per descomptat és un referent en EMPAL, de la que és membre des de la seua fundació.

 

A l'acte van assistir l'Alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, així com la regidora d'Indústria, Palma Egido, regidors de tots els grups municipals, el Cap de la Policia Local, Erich Vanacloig, representants dels IES locals, representants d'ACSA, associats d'EMPAL i familiars i amics del guardonat.

 

El President d'EMPAL, D. Juan Carlos Ferragud, va aprofitar este esdeveniment per a fer un repàs a les accions i activitats que es realitzen des d'EMPAL, així com per a destacar el paper que exercix en l'actualitat com referent i agent social implicat en el desenvolupament de la política empresarial local.

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

© 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL