I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

La Caixa Rural d'Algemesí presenta la nova targeta ACSA-EMPAL

06/05/2016

 

 

La Caixa Rural d'Algemesí presenta la nova targeta VISA corporativa EMPAL/ACSA La Caixa Rural, l'Agrupació de Comerços i Servicis i l'Agrupació Empresarial portaven mesos treballant en este projecte que ara es materialitza.

 

A través d'esta nova ferramenta els ciutadans d'Algemesí podran tindre una targeta amb què fer totes les seues compres, portant una targeta identificativa d'Algemesí i que a més els permet poder fraccionar les seues compres en totes les empreses adherides a l'acció.

Per a les empreses suposa un mitjà que facilite l'accés als clients als seus productes o servicis i per tant optar a millorar els seus nivells de vendes.

Les empreses que vullguen adherir-se a l'acció hauran de disposar d'un TPV amb Caixa Rural en unes condicions preferents fruit del conveni firmat entre l'entitat bancària i EMPAL.

 

Qualsevol empresa que vullga obtindre els elements publicitaris realitzats amb motiu de la presentació de la targeta, deu posar-se en contacte amb el Departament d'Empreses de la Caixa Rural.

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

© 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL