I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Congrés Nacional Àgora Benestar a València

06/05/2016

Influïx el benestar en el rendiment de l'empresa? Les millors pràctiques en el benestar personal i professional internacionals.

 

L'Àgora Benestar se celebrarà els dies 19 i 20 de Maig en l'Ateneu Mercantil. És un esdeveniment dins del sector dels RRHH i Màrqueting de què disfrutaràs i t'emportaràs noves ferramentes per a aplicar a la teua organització.

 

L'assistència que esperem serà tant local com nacional i de col·lectius que influïxen en el benestar en les nostres empreses i, per tant, en la societat com són els professionals dels Recursos Humans, Psicòlegs, Metges, Empresaris, Nutricionistes, Educadors, etc.

 

Ferrovial, Accenture, Mahou Sant Miquel, Sucrera, Iberdrola, Unimat P, Elsa Punset, Javier Iriondo, Iñaki Piñuel, Universitats, Organitzacions.... este és un congrés exclusiu i referent del que podràs aprendre i també aportar. Hi ha molt que comptar, per això, visita www.agorabienestar.com i informa't de tot. Comptarem amb taules de debat que donaran a conéixer noves tendències sobre la importància del benestar en l'entorn laboral i la repercussió que açò té en la productivitat dels empleats. Estes taules de debat estan liderades per empreses líders de caràcter nacional i internacional que aposten per aplicar polítiques de benestar.

 

Els socis d'EMPAL es poden beneficiar d'un 50% de descompte en la inscripció del Congrés Àgora Benestar, atés que considerem el contingut del congrés de gran interés per a la nostra entitat, som entitat col·laboradora i açò suposa un benefici del 50% de descompte en la inscripció per als nostres associats.

 

Inscripció amb 50% de descompte a l'indicar EMPAL.

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

© 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL