I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

> COMUNICACIÓ

Alumnes del CIPFP Alzira participen en el projecte COMEX Bankia

24/04/2016

El Centre Integrat de FP d'Alzira han iniciat una sèrie de col·laboracions pel qual diversos alumnes dels seus Cicles Formatius de Grau Superior en Comerç Internacional i en Transport i Logística participaran en un projecte formatiu complementari amb la col·laboració del Departament d'Internacionalització de l'entitat bancària Bankia.

 

Durant els mesos d'abril i maig, este grup seleccionat d'alumnes, compaginara els seus estudis en el dit centre, junt amb una formació afegida realitzada per Bankia.

 

A partir del mes de juny, empreses seleccionades per Bankia o suggerides pel centre podran realitzar un contracte de formació "Modalidad A" a estos alumnes. Este contracte serà a mitja jornada fins a juny de 2017 a les vesprades, ja que pels matins els alumnes assistiran a classe. A partir d'abril de 2017, estos alumnes hauran acabat la formació en l'Institut i els quedaria realitzar la FCT, que realitzarien simultàniament amb la jornada de contracte en la mateixa empresa (4 hores de FCT i 4 hores de contracte).

 

Si alguna empresa està interessada a participar en este projecte per mitjà de la contractació d'algun alumne en estes condicions (el cost de la contractació ho ha d'assumir l'empresa) doneu-nos les dades per a facilitar-li'l a Bankia, ja que serà Bankia la que gestione tots els tràmits.

 

 

 

 

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg
unnamed.png

© 2020. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL