> NOTICIAS

Título del sitio

Wednesday, July 17, 2019


La Cort d'Arbitratge i Mediació de València en col·laboració amb el Consell General del Poder Judicial i els òrgans de la Jurisdicció Contenciós Administrativa de València, han posat en marxa un projecte pilot per a impulsar la Mediació Contenciós Administrativa comprometent-se a impulsar aquest instrument com a fórmula de resolució dels conflictes que puguen plantejar-se entre les Administracions Públiques i els ciutadans o...

Wednesday, June 26, 2019

El passat dissabte 22 de juny, la Cooperativa Agrícola S.C.J. Coop. V. Algemesí va celebrar la jornada de portes obertes a les instal·lacions del Camp d’Experiències Fundació Caixa Cooperativa Algemesí.

Els membres de la Junta Directiva d’EMPAL que formen part del Consell Rector de la Caixa Rural d’Algemesí, Juan Carlos Ferragud, Miguel Angel Calpe i Jordi Miquel van assistir i acompanyar a la cooperativa en la jornada de porte...

Saturday, March 23, 2019

La Caixa Rural d’Algemesí s'ha constituït com el principal referent financer del municipi, havent servit durant la llarga i complicada època de crisi que hem travessat, com un pulmó financer per al sector agrícola i empresarial d'Algemesí i la comarca.

És per això que, des del sector empresarial, existia una inquietud important per intentar retornar a la Caixa Rural, la qual cosa la Caixa Rural ha aportat al sector empresaria...

Monday, February 25, 2019

L'Agrupació Empresarial d'Algemesí – EMPAL i la Cambra de Comerç de València s'han reunit per a signar un conveni de col·laboració entre les dos entitats, amb l'objectiu de potenciar la formació especialitzada per a les pimes comercials i el col·lectiu de persones autònomes que conformen EMPAL.

La Cambra de València és una corporació de dret públic, col·laboradora de les Administracions Publiques, dedicada...

Wednesday, January 2, 2019

Aquest serà el calendari de recollida de cartó i paper porta a porta als polígons industrials per a l'actual any 2019.

Wednesday, January 2, 2019

Aquest serà el calendari de recollida de fem i cartó per a l'actual any 2019.

Thursday, October 18, 2018

La Generalitat Valenciana degut a que les empreses valencianes cada vegada estan més compromeses amb l'ètica i el bon govern, per què és un element clau per a la prosperitat econòmica i social, ha realitzat una declaració responsable que les empreses poden firmar per adherir-se a aquesta iniciativa.

La declaració responsable que les empreses poden firmar, ajudarà a reivindicar el seu codí de bon govern i bones pr...

Wednesday, September 12, 2018

INFORMACIO A LICITADORS PER PROCEDIMENTS OBERTS SIMPLIFICATS (Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic).

Estar inscrit en ROLECE és obligatori, a partir del 9 de setembre de 2018, per a tota empresa que vulga participar en una licitació de l’administració. Obligatorietat recollida en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic.

Estar inscrit com més prompte millor facilitarà la partici...

Monday, June 25, 2018

El Consell ha aprovat la modificació parcial del Decret 220/2014, de 12 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de l'Administració Electrònica de la Comunitat Valenciana. L'objectiu és adaptar la legislació a la normativa estatal (Llei 39/2015, d'1 d'octubre). En concret, es realitzen canvis en els articles 44.2 i 60.6. 

El Decret 220/2014 és una norma prèvia a l'aprovació de la Llei 39/2015 que entra en col·lisió amb la...

Monday, May 28, 2018

Com sabeu, el passat dia 25 de maig va entrar en vigor el nou Reglament General de Protecció de Dades que estableix les noves obligacions i drets dels usuaris en aquesta matèria i que per tant afecta de ple al món empresarial.

Facilita_RGPD és una eina gratuïta de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la qual empreses i professionals poden obtindre els documents mínims indispensables per facilitar el compliment del R...

Thursday, May 17, 2018

Durant la trobada, els representants empresarials van poder transmetre les principals inquietuds del col·lectiu, com són la importància de potenciar l'Oficina Tecnico-Econòmica d'Algemesí, desenvolupar el Pla Integral de Dinamització de la Promoció Econòmica, mantenir el consens en tot el relatiu a les actuacions estratègiques en matèria industrial i oferir solucions a la falta de sòl industrial i a la necessitat de finalitzar...

Tuesday, April 3, 2018

El ple de l'Ajuntament d'Algemesí ha aprovat una modificació de l'ordenança 2.2 reguladora de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (impost de circulació) per tal de discriminar positivament els vehicles més ecològics.

Aquesta modificació suposarà unes bonificacions en la quota de l'impost en els següents casos:


- Del 75 % per a vehicles catalogats per la Direcció General de Trànsit de zero emissions, classifica...

Thursday, February 15, 2018

Per a l’any 2018, la Conselleria d'Indústria convocarà unes ajudes destinades a la millora, modernització i dotació de serveis i infraestructures per als polígons industrials, en el nostre cas de la comarca de la Ribera.
 
Dimarts passat, vam mantindre una reunió amb la regidora de Promoció Econòmica i diferents tècnics municipals, per a abordar l'estratègia que s'ha de seguir de cara a obtindre els màxims recursos per a les à...

Wednesday, November 8, 2017

MISSIÓ: Desenvolupar el Pla Integral de Dinamització de la Promoció Econòmica d'Algemesí.

DURADA: 12 mesos.

FUNCIONS

•    Coordinació Tècnica del pla. 
•    Disseny, execució, seguiment i avaluació interna dels projectes assignats. 
•    Suport i dinamització de les activitats i projectes d'interès general en matèria de Promoció Econòmica que es desenvolupen a Algemesí. 
•    Coordin...

Monday, April 17, 2017

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha convocat les línies d'ajuda per a renovació de finestres i de calderes domèstiques en el marc de la millora de l'eficiència energètica:

  • PLA RENOVE DE FINESTRES 2017

  • PLA RENOVE DE CALDERES DOMÈSTIQUES 2017

En els dos programes els terminis establerts són:

Data presentació sol·licituds6 de març de 2017 fins al 30 de juny de 2017.

L'adhesió dels instal·ladors i empreses...

Older Posts >

Please reload

Col·laboren:

RSS Feed
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Social  Icon
Promoció_Econòmica_Algemesí3.jpg

© 2019. Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL